Ny vecka, nya tag

Förra veckan blev en väldigt lugn vecka för oss, det tar på krafterna att vara på meeting från tors-sön och göra 3st starter. Men nu så är vi i gång igen, och Rozzini är pigg som en unghäst :)
I går hade vi träning för Ylva och det gick bra, han var lite stark och kändes lite "oriden" i vissa saker, men det är ju helt förklarligt eftesom han tagit det lungt i några dagar.

I dag blir det fortsatt trimmnig, i morrn blir det nog en vilodag, Sen kör vi igen på fredag och lördag.
På söndag är det tävling i Jälla, en regional S:t George. Mitt mål nu är att samla så bra % i alla S:t George, eftersom jag är med i Strömsholms S:t George cup, har inte så jättestora förhoppningar på någon final, men vi får se hur långt mina resultat kommer räcka, man får lämna in de 4 bästa % som man ridit på under våren/sommaren/hösten.

I kväll ska jag upp och kolla på Ylvas valpar innan dom åker på fredag :/ så underbara dom är! vill ta hem hela kullen :)

På lördag kommer jag och mamma att ha försäljning på Jällas tävlingar, hoppas på fint väder!
www.absolutehorsepower.se

Kram

Chanette o Pizass


Biglik i sitt fina pannband!


Mags o Big


I S:t Georgen


Inför framridningen på lördagen


En till bild från passet


Inne på banan


Travökning


fler bilder från passet..


Blir liiite hög ;)


Övar lite passage :)


Värmer på fredagen, Chanette i bakgunden


Hemma från Vansbro

Japp då var man hemma igen då! Helgen har varit jätterolig och Sini har gått riktigt bra, jag är så nöjd med honom :)

I torsdags morse packade jag det sista och lastade för att börja resan mot Vansbro, det tog ca 4,5h med några stopp på vägen. Jag var framme vid halv 3, installerade Sini i sin box ( det var mobila boxar, så han började såklart gräva fram gräs o rötter och annat direkt ) vi bodde i ett rum på anläggningen, det var jättebra. Nära till stallet och banorna.
Jag hade starttid efter 20.00, eftersom lag-sm hade lockat hela 17lag i år så gick tävlingen över 2 dagar, och jag var första ryttare ut i laget... Min ritt kändes bra, han var ambitös och gick på bra. Missade tyvärr ett byte och fick en miss i bytena i vart tredje, skolorna till höger var lite svaga. Men känslan var bra! Tyvärr fick jag bara 58,5% vilket kändes otroligt snålt, det var spec en domare som var jättelåg på mig. Så himla tråkigt när dom är oämna och det präglade tyvärr hela den klassen.

På fredagen blev det då tävlingsfritt för oss, men jag red ett pass på fm. Kändes väldigt bra, fokuserade på att få loss sidorna mera och det blev bättre. Sen var det tur för Maggan och sen Chanette att rida. Båda gjorde helt ok ritter, lite press att rida på elittävling och lite ångest över att gå in och rida för domarna som låg så lågt och ojämnt. Båda fick resultat på 59%. Tyvärr då fick vi alla 3 lägre resultat än normalt. Så vi vann resultatlistan, bakifrån! ;) På kvällen avr vi på supertrevlig ryttarfest med grillning ocn underhållning, mkt trevligt och välarrangerat!

På lördagen var det nya tag, nytt program och andra domare. Mitt favvoprogram George :) Tog ut Sini en stund tidigt på morgonen och red ett pass och så red jag fram kortare på efm före min start, ett jättebra koncept som passar oss. Väl inne i programmet tyckte jag att jag inte red så bra och kände mig dålig när jag kom ut. Men när jag fått hämta andan lite och gått igenom programmet var det inte mkt som var dåligt! Fick jättebra poäng 63,91% och flera 8:or, för första gången fick jag 8or på en piuett av 2st domare otroligt kul! :) Maggan och Chanette red också bätte och båda slutade strax under 62&, Bra ridet! =)

På kvällen tog vi det lungt, pysslade med hästarna,kollade på fina ritter och kollade på fotbolls EM i Maggans fina buss!

Söndag morgon var det dags för helgens sista start, Intermediere 1. Jag fick inte riktigt till samma känsla, han blev inte lika mjuk och lite för snabb i galoppen. Är ganska nöjd med programmet, vi kan bättre, men tappade lite flyt i travslutorna och hade små missar i galoppen här o var, blir så . Sen var det helt och hållet mitt fel att vi missade sista bytet i vartannat, och det är en rörelse som är koff 2.. det kostar! Tyckte att en domare blev lite "tjurig" på slutet, hon satte ner även min serie i vart tredje för hon fick för sig att den också var fel, det var den inte, tråkigt när dom inte ser rätt!
Fick 59,5% och det är helt ok.

Nu är jag hemma helt slut, nu får vi ta det lungt några dagar!

Ylva och jag ska in på prisutdelning i Lejondals!


Framridning i Lejondals


Biglik Maggan och Darenka


Det nya tävlingstallet i Högbo, jättefint!


Får hjälp av Ylva


Travökning


Fortsätter att värma lite...


Jag och Sini värmer i Högbo


Ylva och Champion efter prisutdelningen i MSVB i Högbo


Maggan och Big i Högbo


Bilder

Hade tänkt att göra ett inägg med en massa bilder men det funkar inte att ladda upp, så här kommer alla en för en!
håll till godo...


Bara en dag kvar till Vansbro!

Den här veckan har gått så fort! redan i morgon bitti åker vi till Vansbro för att tävla igen.
Jag kommer att rida som första ryttare i laget, vilket innebär att jag kommer starta redan i morgon kväll.

På fredagen blir det tävlingsfritt för oss, då ska jag ha fullt fokus på de andra 2 lagdeltagarna Maggan med Biglik och Chanette med Pizass! På lördagen rider jag George och på söndagen Int 1.

Det verkar bli ett stort arrangemang med mycket starter och många klasser, dubbla banor, bra domare m.m

Träningen i veckan har känts bra, i kväll ska Ylva kolla på oss. Jag har tättat och börjat packa lite, i kväll ska allt in i bilen och släpet så det bara är att lasta och åka i morgon.

Håll tummarna för oss!!

Kram

Placering på Lejondals!

I söndags var vi i väg till Lejondals för att rida en regional S:t George. Sini kändes superbra på framridningen, den bästa känslan någonsin på tävling. Trots att det var riktigt hett, solen låg på framridningsbanan hela tiden, kändes han fräsch och pigg. Jag tog ut 40min innan start och började skritta, de första 10min kändes lite sega men sen kom han i gång!

Inne på banan fick jag äntligen till lite bjudning igen =) jag chansade lite och red på mer än vanligt, jag visste inte riktigt om det såg bra ut eller om det hade sett för snabbt ut, men tydligen inte! Mina supportrar och Ylva tyckte att han var superfin! =) jag var nöjd med ritten och glad att jag kunde rida med en härlig bjudning, så jag tänkte att jag inte skulle bry mig om mina %. Men sin fick jag 64,6%!! det bästa jag någonsin haft i en S:t George, med det gick jag in på en 2:a plats, några få poäng före Ylva (som kvalade till 7års champ i Falsterbo!) Jag var helt överlycklig, så skönt att min känsla gav poäng! Tillslut hamnade vi på en 4:e plats. Ylva var även hon placerad som 5:a.

Ellie kvalade på 63,5% till Falsterbo, och Maggan gjorde en mjuk och avspänd ritt utan att Bigs tunga åkte ut, och hamnade även hon på 63%. Kanon bra!! Chanette red sin andra George någonsin och red ett fint program med några småmissar, hon slutade på 61% och fick tyvärr lite ojämna domarsiffror.

Alla BRF ryttare red så himla bra och det var verkligen kul!

Nu laddar vi för nästa tävling, meeting i Vansbro 12-15 juni!