Tävling i Mariefred - Genrep SM!

I går var vi i Mariefred och red en MSVA:1. Mitt mål  var att ha bra bjudning och rida fina linjer. Jag fick en jättefin känsla inne på banan, så vi red faktiskt fint! Till SM ska han upp lite mera i formen, så han blir mer lätt i framdelen, så blir det ännu bättre...

62,5% blev det! Jätteglad att jag fick så bra! 2 domare på 64% och en på 58%

Länge låg jag på placering, men den sista ryttare gick till slut om... men jag var faktiskt nöjd iallafall!

Nu siktar vi på SM och allt vad det innebär!

Hörs snart!

Ciao!

En bild på världens finaste älskling!

En bild på världens finaste älskling!


Världens bästa häst!

Jag har världens finaste häst, han är så himla duktig hela tiden. Var superfin i dag på träningen för Ylva. Jag avunadas verkligen hennes känsla och teknik, hon gör honom verkligen underbar att rida!

I morgon är det tävling!Till Mariefred ska vi (rozzini o jag själva!) och susa runt en msva:1 ska bli superkul!Känner mig jätteladdad och det enda jag behöver tänka på är att "rida fram in i bettet" så blir det superbra... Ska verkligen hålla i hop det i morgon.

Nu börjar stallet ta form, en ny yttervägg har pappsen satt upp i dag, blir så fint! I går var jag och shoppade lite nya stallådor och fodertunnor till SMet!

Måste även inhandla lite nya snoddar och spännen till mig själv, man måste ju vara lite snygg när det är SM o allt... =)

Puss på sinis mule!

Träning i varmt ridhus...

Red i förmiddags...guu va varmt det var!! Svetten rann om både Sini och mig, men riktigt bra gick det ändå. Jättefin bjudning hela tiden och avspänd. Mycket bra med tranke på att vi precis börjat träna hårdare. I morgon bitti ska jag träna för Ylva, ska bli jättekul. Det är så inspirerande att sitta upp när Ylva ridit Sini en stund, hon är verkligen bra på att överföra en bra känsla!

Nu ska jag surfa vidare inom hästvärlden!

Ciao!

Uteritt på fräsch häst!

Kom just in från stallet. Rozzini och jag tog en ganska lång sväng ut i skogen. Har vart lite nojig för att han kanske inte skulle vara fräsch nu efter vilan, har ju gått över tiden på skoningen och så. (Finns igentligen ingen anledning att oroa sig alls, men det gör jag alltid för honom) Var verkligen supermysigt att komma i gång igen! Nu har jag lagt upp mål inför hösten också, men det får jag återkomma med, måste jobba vidare med visitkorten och käka kebab!

Ciao!

Tidningsjunkie eller vad?

Åhh vad jag vill ha min Ridsport nu!, så irriterad för att jag glömde senaste nummret ute hos mamma o pappa sist, hade inte ens läst hälften av den. På torsdag borde dock nya nummret komma, nåja får vell hålla mig tills dess då. Kanske hjälper det om jag surfar runt lite på mina favvo hästsidor, inte riktigt lika kul som en riktig tidning men men...

Anky till Sverige!

Såg just på Flyinges hemsida att Anky kommer starta i deras internationella tävlingar samt att hon ska ha en clinic! synd att det krockar med tävlingarna i Vansbro. Hmm hur ska jag göra nu då...?

www.anky.com

Prel. Tävlingstermin

Har grunnat & kikat runt på vad som erbjuds under sensommaren och hösten. Lite svårt att bestämma mig, allt beror så mycket på formen och vad vi får för resultat. Men har iaf gjort en prel planering nu.

JULI:                     

28-30   Mariefred              MB3,MSVA:1,S:tGeorge

AUGUSTI:
10-13   Willands SM!       Lagtävlan för YR, S:t George, S:t George Kür A-final?Alt S:t George B- final

SEPTEMBER:
2-3 Sundsvall                    S:t George, Intermediere 1
Debut!

10  Örebro                          Intermediere 1

23-24 Djursholm               Lag- SM S:t George * 2

OKTOBER:
7-8  Vansbro                     MSVB:5, MSVA:1

Längre än så här har jag inte planerat, ännu är det ju sommar! I augusti blir det bara en tävling, lång resa ner till Skåne och flera tävlingsdagar kommer att bli det tuffaste vi hitttills gjort. Därför tar vi det lite lungt efter SM:et. I September är det lite fler tävlingar, planerar att debutera i Intermediere 1! Och så ska vi rida Lag-SM om vi får till en tredje ryttare. I dagsläget är det Maggan och jag.  Efter Elittävlingen och Lag-SM på Djursholm, tar vi nog en tripp upp till underbara Vansbro och rider lite  lägre på regional(männsklig) nivå. (Ska iaf försöka lura med Maggan & Chanette, kanske tom Ellie??))Därefter får vi se vad som väntar! Men har vi tagit oss igenom två SM och debuterat i "ettan" så kommer jag nog vara ganska nöjd ;) 


Rozzini & Jag

Rozzini
Så här ser vi ut! Jag och Rozzini på framridning för div 1 i Högbo, April.
Lovar nya sommarbilder snart! (när sommarmagen är borta...)

Min blogg!

Jaha då har jag skaffat en blogg alltså! Här blir det mycket om min stora passion, hästar, dressyr och tävling! Jag kommer också att skriva om min uppladdning inför SM i augusti och om alla andra tävlingar vi åker på.

Ciao!


Nu är vilan över...

Japp!Nu är den 2 veckor långa vilan slut! Idag ska det ut och ridas igen, ska bli kul!
Har tyckt att det varit superskönt med lite " semester " från allt vad ridning heter, men nu så är det slut på det. Med drygt 6 veckor kvar till SM kan man inte lata sig! Blir lite lungt den här veckan, ut i skogen och lite lärttare dressyrjobb. Hovis kommer förhoppningsvis nån av dagarna. Hovarna slits ganska bra nu när det är så torrt.

Har börjat kika lite på tävlingsterminen, och vi börjar uppladdningen inför SM med ett meeting i Mariefred 28-30 juli. Då blir det MsvB3, MsvA:1, S:t George. Känns jättespännande, vi är ett helt gäng som åker. Maggan & Big, Chanette & Pizass + andra familjemedlemmar och hundar..

Ciao!