Säsongsdebut i Södertälje!

I söndags bar det äntligen i väg till årets första tävling! Vinternträningen har vart lång och  nu var det dags att få lite kvitto på det. Klassen var en Int 1, det var tredje gången jag red den. Kändes lite tufft att börja med den klassen, men är glad att kag gjorde det, den är så himla rolig att rida!

Det kändes lite nervöst innan, men när vi väl kom i gång att rida kändes det hur bra som helst. Inne på banan tappade vi lite "sug" och fick lite dåligt flyt i skolorna och lite matta ökningar. Piruetterna blev lite för centrerade och därmed också mindre aktiva, serierna blev helt ok. Saxen blev också ok, det vill säga när jag väl kom till den... jag glömde nämligen bort den! hihi jag red fel! jag var så fokuserad på piruetterna att jag helt enkelt glömde bort saxen. Så det kostade en hel del poäng. Vi slutade på 59, 5 % vilket kändes ok för att vara säsongspremiär och felridning, plus att vi underpresterade i flera delar.

Kul var att flera saker har untvecklats enormt under vintern! Det är så himla kul att vara igång på allvar med tävlandet nu!Känddes som Rozzini också tyckte att det var kul att komma ut!

Nu väntar Msv B i UVFK och därefter MsvB i Heby, känns så plättlätt efter den här helgen =)