Dagens

I dag gick det bra! höll mig lugn och red bara på, Sini kändes väldigt mjuk och med på allt.
Ska jobba lite mera med högerslutan i morrn, den blev lite rak i dag. Är väldigt glad att det kändes så bra i dag, nu har jag en mycket bättre känsla inför helgen! =)


Vårt "ekipage" som tar oss överallt

Världens gulligaste Pelle!

Sini väntar i duschspiltan på att bli klar

Lite trött efter passet :)

Nu ser vi framåt!

Kvällens ridning gick inte så bra, jag var trött och tom på energi och red inte så bra. Känns lite stressigt det bara är två dagar kvar att träna inför helgens tävlingar, men det är bara att ta nya tag i morrn och rida bättre helt enkelt!

Jag ska inte hänga upp mig på små saker utan bara rida på och känna att det funkar i stort, rida lite programlinjer på banan i morrn, det blir nog bra!

Godnatt

Klart!

Då var Globen bokat och klart!!!
Clinic med Anky på fredagen, och küren på söndagen!

Fun fun :)

Veckan

Veckans planering i stora drag:


Måndag:
Träna på banan
Tisdag:  Träna för Ylva
Onsdag: På banan, rida igenom program
Torsdag: Vila alt ut i skogen
Fredag: Fila på programmen

Lördag: St George Djursholm
Söndag: Int 1 Djursholm

Gå igenom tävlingskläderna, och packa i ordning dem.
Packa lindor och vita schabrak så det är klart.

Bada Sini fredag eller lördag
Putsa sadel, kandar, stövlar

De va nog allt :)


Örebro

Förra veckan gick så himla fort, han knappt hänga med, inte heller blogga nåt :)

Vi var ju iaf i Örebro förra helgen, och det gick jättebra! Vi kom dit på lördag fm, jag skulle starta vid 14. Så Sini hann installera sig ordentligt i boxen och äta innan det var dags för start! Vi red en S:t George och det kändes bra redan på framridningen, vi var båda avspända. Inne på banan flöt det på ganska bra, fick jobba för att komma i gång  början i traven men han kändes avspänd och gick på bra. I galoppen blev han lite överkänslig mot sporren i saaxen och drog i väg lite för mig och bytte några extra gånger, vilket ledde till liten spänning som höll i sig i hela galoppdelen, men vi klarade resten helt ok utan stora missar. Var jättenöjd med känslan! vi fick 62,58% vilket var helt ok! slutade i lite ovanför mitten i resultatlistan.

På söndagen var det Int 1 och fick till den bästa känslan hittils i traven! kändes lätt att rida skolorna och hade bra bjudning! I den samlade skritten blev det lite för spänt, den är svår att få ren när man kommer direkt från en travökning.
Så där gick poängen ner en del. Galoppen gick sådär, vi började bra i saxen men missade sista bytet, mitt fel! pirutterna  gick fint men även där missade vi ett byte! och i treorna rann det i väg vilket ledde till missar! klarade dock 2 orna bra så det var skönt! fick endå 60,8 % trots missarna, superglad för det!

Det blev inte så mycket bilder eftersom det var så dåligt väder och man mest ville hålla sig inne! Men här kommer några iallafall!

Uppstallningen, Karin putsar stövlarna i regnet...

Allt blev blött i hellregnet..

Mamma ryktar innan start

Sini i sin box

Och så var vi klara för framridning! (ignorera min min!)

Nu i helgen blir det samma klasser på Djursholm, känner mig inte superladdad ännu, men jag vet att det kommer i veckan!