Nytt utseende i webbutiken

www.svenskabutiker.se/horsepower

Där hittar ni nya bilder & info!

Hästarna har flyttat in i sina nya boxar!

Hästarna har flyttat in i sina nya boxar!

Extreme Makeover "Stallbygge"

Extreme Makeover "Stallbygge"
Så här såg stallet ut när den första ytterväggen togs bort...
Här behövdes det verkligen en total renovering!

Bärta & Rozzini

Bärta & Rozzini

Nytt projekt

Nu har jag ett nytt projekt som jag ska hålla i under vintern. Ska börja träna in vårens program redan nu, "inte bara rida dem i huvudet" utan också komma i väg ca 2ggr per månad till ett ridhus 60*20 och rida igenom dem i tävlingsform. Jag vill verkligen kunna rida ännu finare program nästa år. Jag tror det kommer vara endel i mitt stora mål för nästa år. Jag måste kanske också börja konditionsträna mig själv mer, tror verkligen att jag skulle ha fördel av det i tävlingssituation. Ha lite extra kraft när det blir svårt. Ja det måste jag bli bättre på! Nu är det ca 3 och en halv månad till första tävlingen 2007. Jag längtar redan! Men så är jag ju lite "knäpp" också!

DM i Lurbo 12 nov

I går var vi och red sista tävlingen för det här året. Klassen var MSVA:1 och DM för Upplandsekipagen. Det här var första året som DM reds i MSVA:1, förr har den gått i MSV:B, detta fick i stället Juniorerna göra upp i. Jag tycker det är bra med en klass högre än tidigare, det finns faktiskt en hel del ekipage i distriktet som rider dessa klasser nu.

Jag var jättenöjd med formen och han var ofta mycket fin att rida. Vi gjorde en helt ok travdel, i första ökningen kom vi inte riktigt i gång, men skolorna flöt på bra. Vi skrittade ganska bra, lite för oengagerad för att få mer än 6p. I galoppen gick slutorna bra men han tappade lite bjudning i bland. Piruetterna som vi brukar göra så bra blev lite matta likaså ökningen. Fick ett "dubbelstamp" bak på sista bytet i serien, som är koff 2 vilket drog ner en del. Jag är nöjd med helheten, inga stora missar och har var stadig i formen.

Mina domarsiffror var 60,5% 61% samt 56%(!!!) den tredje domaren höll ingen vidare klass, utan låg ca 20p under de andra två ett flertal gånger i klassen, dock började den döma högre mot slutet, så får det inte vara! Men det är något man måste acceptera om man ska komma någonstans i den här sporten. Man får inte hänga upp sig på en låg domare. Är mycket nöjd med de andra två med tankte på att jag hade lite små missar och lite svag bjudning i galoppen.

Totalt blev det inte då mer än 59,3% den sista domaren drog ner totalen rejält! Ingen placering tyvärr, men mitt mål var att försöka rida ett så felfritt program som möjligt, vilket jag nästan lyckades med. Samt att han skulle gå i en lugn stadig form vilket han också gjorde.

Nu känns det bra inför vintern, ska fortsätta att "ligga i " ett tag till när han känns så fin.