Fokus på tävling!

Det är två tävlingar kvar för i år, det här året har gått så sjukt fort så det känns overkligt!
Till nästa helg blir det båda dagarna (troligen) i Enköping och sen blir det meeting på Strömsholm helgen efter!
Det blir riktigt roligt att avsluta tävlingsåret så. Jag känner mig sjukt taggad, laddad för nya utmaningar mer än aldrig förr! men samtidigt blir jag kräknervös vissa stunder när jag tänker på vad det är vi ska prestera!

I dag har jag och Maggan ridit upp programmen i hop i ridhuset, gick helt ok för mig. Maggan gick det jättebra för, Big såg så säker ut!=) hon gav mig ett riktigt bra råd som jag kommer ta med mig i veckan fram till tävlingen :) det gäller att inte fokusera ihjäl sig och hänga upp sig på det som inte riktigt funkar, utan att försöka tänka på det som är bra, och göra det bra! Mer positivt tänk hos mig och lite gambling nåt som går emot min personlighet men jag måste bara våga testa lite mera i bland, även de saker som inte sitter som berget än.


Nu är vi nog redo för nästa steg på vår resa, jag hoppas att jag vågar! Sini känns bättre än aldrig förr, han är underbar min pigga lilla 16åring! Så den här veckan ska jag utmana mig själv att rida bättre än aldrig förr! :)

Anky som är en sån fantastisk ryttare är min inspiration!

(bild: google bildsök)

Nu ska jag visualisera och "rida" programmet i min fantasi tills det flyter som ett rinnande vatten!


SÅLD!!!!

Jag ska nu skiljas från min dressyrfrack, den är i fint skick fortfarande har köpt den på Sporren Ridsport här i Uppsala.
Svart i stl 40 ( men skulle säga att den är mer som en 38:a)

Vill ha runt 1500:- för den, men lägg ett bud så kanske vi kan komma överrens :)


Några bilder:Träning, Svår B och programridning!

Japp, det har vart rätt mycket sen sist! har haft fokus på att rida grejjorna i SB1:an  och har även hunnit rida igenom det 2ggr, en gång med filmning, väldigt nyttigt :) jag ser direkt små saker som måste bli bättre på filmen.

Ylva var och tränade oss häromdagen, blev mycket piaff/passage övergångar och han jobbar på som bara den, så ambitös :) men lite jobbigt tycker han att det är. Kändes tydligt på programridningen jag var med på dagen efter, var trött i rumpan och bakbenen, såå han ville inte alls sätta sig och vara fin. Skön endå att jag bara red MSVA:1an kändes endå ganska lätt, vilket var bra för honom eftersom jag inte ville sätta någon press på honom! Blev mycket stretch och låg form som avslutning, tror jag var bra.

Nu får han det lite lugnare en dag eller två. Mamma ska rida i skogen i dag, och ev gör jag det i morgon också varvat med lite lösgjörande arbete på banan eller i ridhuset. Samtidigt som passage/piaff träning är väldigt jobbigt måste den endå övas för att han just ska bli stark och orka med lite mera. Gäller att hitta en bra balansgång där.

Nästa vecka blir det ingen träning för Ylva eftersom hon är på Flyinge, men därefter hoppas jag kunna träna som bara den! Till nästa helg är det DM då blir det MSVA:1  =)

Nu ska jag kila vidare,

kram!