Lever på hoppet!

Ja som jag äntligen fått tillbaka! efter ett bra snack med hovslagaren, ny vetrinär och ny tid på tors, plus att jag varken kände eller kunde se en uns av hälta i går känner jag mig hoppfull igen! Och då har jag sett honom regelbundet på lina sen i juni, och kan säga att det är en STOR förbättring, och det måste vell vara värt nåt?
Sen kanske det syns när man böjer och springer på asfalt, det är ju en sak.

Jag är iaf hoppfull igen, och har ingen lust att ge upp än! Han är hur pigg som helst och glad, kommer gnäggandes när jag ska hämta honom och ber verkligen för att han ska få jobba och göra nåt kul!
En sån häst räknar man bara inte bort så lätt!

Håll tummarna så d blir blå!!


A second opinion

Ja nu har jag bestämt mig för att åka till en annan veterinär i nästa vecka, för att få ett till nytt öga på honom.
Fått rekommendation till en som ska vara bra, på mälarkliniken, så dit åker vi på tors, man ska inte ge sig i första taget ;)

Det har varit en bra dag, den lättaste på hela veckan. Fick massa positiv feedback från mig braiga hovslagare som anser att det finns bra mycket mer beslag att pröva om PG inte längre gör att hoven funkar på det. Och han tyckte inte att hovarna hade ändrats till det sämre eller att han märkte på skoningen att hovbrosket skulle ha gjort honom sämre. Så håll tummarna igen, man vet aldrig!

I helgen ska jag stå på loppis, städa och träna. Och rida i skogen och pussa en massa på min fina 17åriga häst, så han fattar att han fortfarande är kronprinsen i stallet liksom... ;)

Nu måste jag sova, är sjukt trött och har huvudvärk.

Godnatt!

Jo men jag lever..

Hej alla söta och tack så jättemycket för alla uppmuntrade ord och all stöttning! Det värmer och betyder jättemycket för mig!  

Dom senaste dagarna har inte varit lätta, visst jag har vetat om hovbroskförbeningen sen jag fick honom för 7 (!) år sedan och varit glad för varje termin som han varit fräsch! Men det är endå grymt jobbig när man tvingas inse att det kanske inte kommer att bli bra igen. Alltså så bra så att han klarar att vara i full träning, promenadridning och skogluff med mig och mamma klarar han galant. Samt beta gräs i hagen med sin älskling.

Nu ska jag ge det lite mer tid att fundera hur allt ska lösas o så.
Tills dess får ni gärna hålla ögon o öron öppna om ni hör någon häst som ska ut på foder el likn. Ridningen tänker jag inte ge upp!


Kram på er!

Hej...

Dagens återbesök var hemskt, mina värsta farhågor bekräftades. Just nu känner jag mig helt tom, fruktansvärt ledsen och vet inte vad som ska ske näst.

Återkommer när jag vet mer och känner mig lite mer samlad....


kram

SM och fina hästar i dag!

Åkte till strömsholm och kollade på sm finalerna i dag! såg YR och seniorklassen, hade gärna sett juniorerna också, men klassen började redan 7,30! jag kom lagom till deras prisutdelning ( inte så att jag tog sovmorgon om ni tror det, var faktiskt i stallet på morgonen, vad annars!)

Hade en jättebra dag, massa fina hästar och bra ritter, extra spännande att det var VM uttagning, tror att alla red sitt yttersta! tyckte nog det var rätt ekipage som får åka också!

I morrn är det vet besök igen, nu vill jag komma i gång och rida för fullt så snälla håll tummarna!!!

kram


Trött dagens..

I dag höll vi oss inne, det spöregnade och åskade som bara den. Skritt, trav och pyttelite galopp på fyrkanten blev det! här är man glad åt det lilla ;)

Känns fortfarande mycket att han vilat länge, stel i kroppen och "shetlandsponnytrav", eller ja typ nåt åt det hållet iaf =P men det är bara å fortsätta o mjuka upp! är noga med att stretcha varje dag också, tror att det hjälper, märker stor skillnad i hur mycket han kan strectha nu mot i början.

Är så grymt trött ikväll, har inte vant mig med den här omställningen att börja jobba igen och stallet på kvällarna, tänker nog varva med lite tidiga mornar i stallet i veckorna, är ju så kvällstrött av mig! Får liksom passa på medans det är ljust på mornarna. Hellre släpa sig upp på mornarna och jobba lite längre på kvällen, än att vara i stallet till sent på kvällen, om man måste välja nåt av det.

Godnatt!

(ps på måndag blir det återbesök hos vet..)

Superhelg!

Den här helgen har varit så otroligt bra, såhär ska det alltid kännas :)
Har en mkt fräschare häst, som jag ridit lungt på i 2 dagar, tror vi kanske kan vara påväg tillbaka, skulle vara helt underbart i såfall.

Vad har jag mer hunnit med? jo njutit av solen, vilat, varit på en galen splening på Katalin ( Hoffmaestro ) med fina vänner, crusisat i en tokfin bil hela natten på American car show, vi hade galet kul i bilen =) kommer garanteras att göras om nästa år!

I dag har jag haft lååång sovmorgon, så underbart skönt, har kollat på fina hästar på webbtvn, direkt från Münster. Har ju en så bra dator som jag kan koppla till TVn, inte helt fel att sitta i soffan och se dressyr på Plasman... =P

I dag gjorde jag också det jag bävat för länge, dvs jag vägde mig! det var sjukt deprimerande, men jag känner mig duktig nu. Upptog mitt medlemskap på giviktkoll, powerwalkade och storhandlade enligt matschemat på vikoll sidan! jag vet ju att det är superbra och hur bra jag mår när jag äter gi så nu går det inte att dricka rosé vin varannan kväll och inga fler efterättspajer. Sommaren är ju härlig, men den för med sig en massa "syndande" i olika former, som nu måste tas tag i!

Nu ska jag äta god middag tsm med min fina älskling! ( och packa alla matlådor inför veckan, som jag lagat ) sen blir det film!

Ha det fint!

Grym kür!

Den här tjejen har fattat grejjen med kür! Michael Jackson, Lady Gaga, Nightrider för att nämna några, känns som en lång skön remix! På med högsta volym och njut! kolla in hennes coola annorlunda linjer också, mer sånt i dressyren!
http://www.youtube.com/watch?v=9fwCxWf1qj8

Hon har tidigare även haft en kür med inslag av Eminem, snacka om att tänka Outside the box!

Gillar fracken stenhårt! ;)

Kandar!

Vill återigen tipsa om mitt fina begagnade kandar som jag har till salu!



Pris runt 1300:-
Brunt Stübben Elektra, stl full, stång o bridongtygel ( inga bett )
Kontakta mig för mer info, [email protected]
eller lämna en kommentar!

D rullar på

Finns inte så mkt att uppdatera bloggen med just nu. Vi skrittar i skogen 20 min om dagen, och Zini är pigg och vill mest trava hela tiden. Ska öka på med lite trav i slutet av veckan, om han fortsätter att kännas fräsch. En sväng på linan blir det nog också för att stämma av hur han ser ut.

Har börjat ge lite Bvitamin, han sätter alltid päls i augusti och i vanliga fall när han är i gång, brukar jag alltid klippa honom i mitten av augusti. Känns inte aktuellt än dock. Tror lite extra Bvitamin kan vara bra för honom nu.

Den här helgen har varit ganska lugn annars, var på dop i går som var jättetrevligt! har umgåtts med vänner och haft en träning. Nästa helg är det träningshelg på tutis, så då kommer det äntligen lite fina hästar man kan kika på. Är lite tråkigt nu när många fortfarande har semester, och både ridhus o stall ekar tomt. Men jag tror nog att allt ska rulla i gång som vanligt om någon vecka.

Sjukt vad mkt energi man har när man inte rider ordentligt! i dag ska det powerwalkas långt! får passa på nu när jag har tid liksom... så kanske man är någorlunda i form tills Zini får klartecken!

Ha det fint!

Måndag och snart vardag igen!

Sjukt vad tiden går fort! idag har jag jobbat, kändes helt ok. Har även hunnit med att konstatera att Zini fortsätter bli bättre och så har vi stängt ny hage, så nu går han i liten hage fast på gräs och så har han sitt hus som han kan gå in i. Kommer nog vara rätt nöjd i morrn :)

På tors ska jag sätta i gång och rida, ska bli så kul! jag tror att han också tycker det, ser riktigt pigg ut...=)

Kram!