Det är sol!

Gud vilken härlig dag, solen skiner!!! Tänk att man blir så glad o lycklig när solen tittar fram. Mera sol o vår nu tack!
Sini har också vårkänslor tror jag, han är hur pigg som helst, helt vild! Men det är bara roligt, han är endå så fin att rida så det gör inget att han ligger på och är lite het. Jag är bara glad att han är glad och fräsch. Han ska få sig en liten makeover snart tänke jag, var inte länge sen jag klippte honom men han har redan fått päls igen! Och så behöver han ett bad också. pallar inte att alla grejor blir så smutsiga hela tiden!

I går var jag en sväng på stan efter jobbet, köpte 2st toppar o några örhängen. Sen träffade jag min syrra som hade vinkväll med några gamla klasskompisar, så jag var där en stund och drack lite vin och käkade pizza. När dom gick ner på stan gick jag hem, skulle ju upp kl 6 i dag. (som vanligt)

Nu blir det jobb, och sen en ridtur efter det. ska nog laga nån god middag också, känns som jag inte ätit nåt ordentligt på hela veckan.

Nu ska jag höra hur det går för Ylva, hon åker till Åstorp för att tävla idag!!!

kram

Hemma igen

Den dåliga updaten beror på att jag varit i Fjällen en hel vecka, kom hem i går! Och det var väldigt dåligt med internet där uppe! Har iaf varit hur härligt som helst, med en massa sol och fint i backarna. Var riktigt skönt att komma bort en vecka och vara ledig. Är väldigt utvilad nu! :)

Red i går när jag kom hem, och Sini var väldigt pigg eftersom han vilat, men kändes rätt ok endå. Blir mkt med att mjuka upp kroppen nu för att komma i gång.

Blir vell dags att anmäla sig till nån tävling framöver också!

kram

Update-allt möjligt

Har dragits med en jobbigt huvudvärk, tredje dagen nu börjar lessna rätt hårt! I går var mamma gullig och red ut på Sini, så jag slapp ha dåligt samvete för jag låg hemma under täcket med ett ont huvud hela kvällen....

I dag blir det dock ridhuset även om värken inte ger med sig, så han får börja lösgjöra sig efter igångsättningen.
Annars längtar jag galet mkt till Fjällsemestern nästa vecka, vi åker på söndag! Det ska bli så underbart, bara packningen känns som en befrielse, typ endast mjukisdräkt och underställ o mössa o vantar som ska med :)
Ingen packångest där inte! :)

Har faktiskt gått ner lite på vågen också! nu är det havregrynsgröt och annat nyttigt för hela slanten :) motionerar gör jag också, ska ta och besöka solarieöarna snart med. Cremer och smink har jag varit i farten och införskaffat också, nu jädrar ska den här kroppen få sig en omgång! haha, nej men seriöst jag fyller år om lite mer än en månad och då har jag faktiskt lovat mig själv att komma i mina nya apsnygga jeans som är helt nya och ligger i garderoben för att dom är för små just nu.... Det är bra med mål!


Nu är det snart dags för lunch, ägg och skinka! men jag är fortfarande mätt på gröten sen i morse :)

kram

Taggad!

Från att ha gått till noll i inspiration har jag i dag en helt annan! I morse satte jag mig ner och gjorde en plan för hur jag ska lyckas med träningen & kosten ( min egen alltså) för att det ska ge det resultat jag vill. Jag vill ju mycket, men jag måste också jobba HÅRT för att nå de resultat jag vill! De kommer inte av att jag går på gymmet 2 dagar i veckan. Nope det gör det inte! Det vet jag nu.

Efter den lilla planläggningen känns det mycket bättre, nu finns INGEN återvändo! Har satt upp ett mål (hemligt, bara för mig:) än så länge iaf! ) och jag ska NÅ DET! Det är rimligt även om jag kommer få slita häcken av mig för att komma dit, så är det inte omöjligt.

Så nu jäkla kör jag!

I kväll ska Sini och jag jogga lite! Roligt att vara i gång igen! =)

kram kram


Hårda krav på MIG

Helgen har varit jätte jätte bra med några undantag.

Sini "friskförklarades" i lördags från sin tillfälliga hälta, så vi har skrittat både lördag och i går var vi i skogen och skrittade! det var riktigt skönt att slippa ridhuset faktiskt, Sini var pigg som en gurka.

I fredags var jag på kalas hos Ylva (min tränare) som fyllde år, det var verkligen jättetrevligt! God mat och massa vin och tokigheter :)

Helgen kändes rätt lång, jag hann med massa saker och endå vila upp mig. Det gör verkligen stor skillnad att det är ljust till efter kl 5! Dagarna blir så mycket längre :)

Det som jag inte är nöjd med är att jag har varit SÅ onyttig i helgen, godis, fika en massa gott. Och så tänker jag hela tiden " det här borde jag inte äta så mycket till av nu" men så fortsätter jag endå! blir så trött på mig själv, inte har jag tränat nåt i helgen heller, FY PÅ MIG!!!!! Karaktär verkligen nere på 000... ingen motivation för fem öre.

Bara för det så har jag tvingat mig själv att det måste bli ändring from i dag. Den här veckan ska bli så jäkla hård och jobbig men jag ska lyckas, är alldeles för lat måste skärpa mig!

Så veckan ser ut såhär:
INGA ONYTTIGHTER (inte i helgen heller)
POWERWALK( varje dag, inget fusk!)
INTE BRÄNNA NÅGRA PENGAR ( ska spara till Fjällen nästa vecka!)

Nu ska vi se hur stolt jag kommer vara när jag har gjort allt det här ;)

Kan ju inte vara så jädra svårt eller hur?!


Kram

Hänt endel sen sist...

I dag var det ju tänkt att vi skulle ha varit i Farsta och startat en George, men redan i förra veckan kände jag att Sini inte var som han brukar, han var oren och vi lokliserade det till en halv grads hält i högervarv och en markering på samma ben i vänstervarv. Därför fick han några dagars boxvila och se har han gått i en liten "ruta" eftersom vi misstänkte att han hade halkat/vrickat sig på ett framben.

Men i dag när jag longerade honom så kunde varken jag eller Ylva se att någon hälta fanns kvar!!! =) jag är så glad :D
Nu ska jag skritta någon dag och sen börja trava och sätta i gång så smått, jag är verkligen superglad att det inte var något allvarligt med min lilla älskling!

V12 åker jag till Fjällen så då får han vila igen... men sen hoppas jag att vi kan rida på som vanligt igen!

Tack för tipsen och sadelputsen, quick shine vet jag är bra så det ska jag testa! =)

I dag har vi varit och hämtat hö, känner mig helt slut efter att ha burit och lyft ca 150 balar, pust!

Ha en underbar lördag allihopa!
Längtar tills vi får åka ut på tävling igen! :)