Halvt klippt häst

Det tar alltid längre tid att klippa än vad man tror! tänkte att jag skulle hinna göra det efter ridningen i går, innan Ellie kom och plockade upp mig. Men nej det hann jag inte! så nu går han med en sida klippt och den andra sidan bara klippt på halsen, snyggt va? :)

Men jag får fortsätta i efm, skönt att bara ha en del kvar, gillar inte att klippa det är drygt, hårigt och tidskrävande! men fina blir dom ju oftast iaf.

Åkte med hem till Ellie en sväng i går och fikade och goffade lite :) kollade på Bonde söker fru, "hejjar" ju såklart på hoppryttare, han är ju bara för söt.

I kväll har jag träning för Ylva, ska nog försöka lura upp henne en sväng i sadeln :) tycker inte att han har varit på topp den senaste tiden, han går bra helt ok men inte sådär super. Hoppas att han kan få en liten extra kick av att bli av med en massa päls!

Har ångest för att jag inte hunnit tvätta några grejjor till kvällen, typ alla mina linodr/schabrak o täcken är smutsiga... i hate it! skulle behöva ha en hel tvättdag och bara sortera i sadelkammaren så det blir ordning o reda igen. Kan nån ge mig lite mera tid!!!

Nej nu ska jag jobba undan lite,

kram


Äta bör man annars.....

orkar man ingenting! varför lär jag mig aldrig det? att det ska vara så svårt att äta så att man orkar och att man blir mätt.
Jag tänker alltid att "det här klarar jag mig på idag" jaha du eller inte!

Måste skärpa mig, det är så tråkigt att vara hungrig en timme efter lunch, mitt humör blir inte på topp direkt.

I kväll blir det nog klippning av Sini, även om jag känner mig skittrött nu så är det skönt att ha det gjort. Annars får jag göra allt på fredag efm, och det blir inte bra!

Later

Ridit küren!

I går var jag ledig, så himla skönt! hade möjlighet att rida när det var ljust så passade på att rida igenom küren med musiken till, fick till det bra tycker jag. Red igenom den 2ggr och musiken stämde bra båda gångerna, nu känner jag mig lite lugnare inför söndag :) nu gäller det att slappna av och fokusera på att rida rörelserna bra också.

På fredag är det ju halvdag på jobbet så då ska jag ut och rida igenom den en gång till! Det ska bli väldigt roligt i helgen!
Såg att det inte var våra favvo domare ( med undantag för en ). Bra att man har sina egna mål att sträva emot, jag vet ju vad jag vill uppnå och även om jag är förberedd på att kanske inte få så bra % i helgen så strävar jag endå mot våra egna prestations mål inne på banan.

Dvs:
*Ha bra och jämn bjudning i alla gångarter
*Att hitta en fin trav inne på banan
*Rida varje rörelse noggrant
*Slappna av och komma ner i sadeln

Så får vi se om det kan räcka till mitt resultat mål (%) men det är ju inte det viktigaste!

Kram

Enköping igen

Nu har det kommit startistor till helgen, startar som nr 2 på lördagen så det borde bli mitt på dan nån gång.
På söndagen blir det nog samma tid ungefär, men tror inte att listan stämmer för den klassen...det skulle ju vara omv'nd startordning, där de med lägst sammanlagda kval % startar först osv, och nu startar jag näst sist har lite svårt att tro det. Hade räknat med att starta först... och strömsholm har inte heller uppdaterat sin hemsida nåt mer. Hoppas det kommer snart!!!

Det närmar sig tävling igen

I helgen är det dags att åka till Enköping och tävla, det blir S:t George på lördagen och kür (!!!!) på söndagen.
Kom ju med till final i Strömsholms George cup (mycket oväntat!!) men väldigt kul!  är dock skitnervös för hur det hela ska gå... i morrn är jag ledig så då blir det till att rida igenom den så den sitter! Red den i går (med MP3spelare) och då hamnade vi lite efter i musiken, men det berodde på att jag höll på å strula lite med spelaren i början... och sen hade vi inte ork att rida den en gång till :P
Blir nog bättre i morrn när jag får musiken på skiva, och har nån som hjälper till och sätter i gång musiken!
Har ju videon på datorn och när jag lägger till musiken så passar det, så så orolig är jag inte :)

Annars ser ut som en mycket bra vecka, eftersom jag bara jobbar i dag, ons, tors och halva fredag :)

Sini går bra nu, lite bättre dag för dag :) han har blivit lite "kort i halsen" på senaste men nu känns det som jag håller på att få tillbaka tävlingsformen igen. Ganska lätt hänt att man tappar bort tävlingsridningen när man inte tävlar på några veckor. Det görs ju inte på en kovändning direkt.

Ska bli jättekul i helgen iaf, Sinis förra ägare ska också dit och tävla hela helgen, så det blir trevligt att träffa henne och se hennes häst igen.

Min vecka:
Måndag: Jobb för min del och vila för Sinis
Tisdag: Ledig från jobbet, öva küren till musik
Onsdag: Jobb för mig och träning i ridhuset på kvällen
Torsdag: Jobb och kvällsträning för Ylva
Fredag: Halvdags jobb!och sen blir det till att rida igenom küren igen

Lördag: S:t George Enköping
Söndag: FEIs kür för Unga Ryttare, Enköping

Kram