Jag älskar den här bilden!

Jag älskar den här bilden!
Så fantastiskt mycket power, samtidigt som han har en så otroligt ödmjuk
och försiktig blick!Han dansar verkligen fram!

Och god tvåa var Lussan som alltid rider lika fantastiskt!

Och god tvåa var Lussan som alltid rider lika fantastiskt!

Men min favvo är ändå bronsmedaljören Tinne!

Men min favvo är ändå bronsmedaljören Tinne!

Brink och Briar vann SM igen...

Brink och Briar vann SM igen...

Läskigt med Jägare

Tänkte ta en lugn skogspromenad med Rozzini i går, tycker det är så mysigt på hösten. Kom dock på att jaktsäsongen började i måndags... Såg inte till några jägare, tror inte dom jagar så många dagar ute hos oss, såg spår efter bilar så dom hade vart där. Jag är skitskraj för jägare efter allt som händer med skjutna människor osv . Så jag satt och pratade jättehögt för mig själv i skogen typ  "duuukitg häääst!" överdrivet för att göra oss hörda...

I morgon håller jag mig innanför ridhus dörrarna igen, det känns tryggast så.

Träningsplan oktober

Träning i oktober

V.40 (jag sjuk)
3 pass i ridhuset, uteritt, vila

V.41(fortfarande jag sjuk)
3 pass i ridhuset, uteritt, vila

V.42
1 pass Ylva
3 pass Ridhuset
Uteritt

V.43
1 pass Ylva
3 pass Ridhuset
Uteritt
Hovslagare,  vaccination?

V.44
2 pass Ylva (ex tors-fre)
Tävling Lördag
2 pass Ridhuset
Uteritt/Vilodag

V.45
2 pass Ylva (ex tors-fre)
Tävling Söndag
2 pass Ridhuset
Lugn Uteritt/Vilodag

Lite ändringar i tävlingsterminen..

JULI:

28-30 Mariefred MB3,MSVA:1,S:tGeorge

AUGUSTI:
10-13 Willands SM! Lagtävlan för YR, S:t George, S:t George Kür A-final?Alt S:t George B- final

SEPTEMBER:
2-3 Sundsvall S:t George, Intermediere 1
Debut!

10 Örebro Intermediere 1

23-24 Djursholm Lag- SM S:t George * 2 MSVA:1, Intermediere 1

OKTOBER:
7-8 Vansbro MSVB:5, MSVA:1
Tävlingsfri månad, skoning, vaccination.

NOVEMBER:
4 Enköping S:t George

12 Lurbo MSVA:1 DM


Resultat Sundsvall

I lördagens debut i Intermediere 1 var jag allt lite nervös. Det smittade av sig på lille Sini, som inte heller gillade underlaget värst mycket. Det var nog den sämsta känsla jag haft i ett program, Sini ville bara springa jättefort och slå sig fri(!!) i övergångarna! Dock klarade vi alla svårigheter utan stora problem, jag vet inte hur, så vi slutade på exakt 60,0 %! Jag var jätteledsen över min ritt men superglad över resultatet!!

På söndagen var det St George. Då var vi mycket mer avspända och travdelen kändes jättebra, tro att jag slappnade av lite för mycket, så vi missade båda serierna. Det hade nog endel att göra med att vi tränat ganska mycket i vartannat inför Intermedieren. Men jag var inte så besviken för det, jag visste att missarn man så mycket går poängen raskt ner! Var iaf nöjd med att ha en bättre känsla inne på banan.


Bilder från Sundsvall!

Bilder från Sundsvall!

Utsikt från stallarna...

Bilder från Sundsvall!

Bilder från Sundsvall!

Big bodde brevid Sini, dom hade fin utsikt!

Bilder från Sundsvall!

Bilder från Sundsvall!
Rozzini i sin fina box, som han bodde i under helgen.


Bilder från Sundsvall!

Bilder från Sundsvall!
Här rider vi fram de sista minuterna innan start!


Framridningen

Framridningen


Framridning Djursholm

Framridning Djursholm


Djursholm forts...Intermediere 1

På söndagen var vi tillbaka på Djursholm för att starta vår andra "ettan". Nu var mitt mål att försöka vara lite mer aktiv inne på banan,våga ändra mer. Han var återigen mycket bra på framridningen och lite mera "laddad". Vi började mycket bra med en bra uppridning och en bra ökning, sen...missade jag öppnan!Där kom jag av mig lite och fick vända tillbaka och göra om öppna och sluta. Det påverkade oss endel, vi kom liksom av oss lite. Resten av programmet flöt på ganska bra, ett missförtånf i sista bytena i vartannat. Men det är så lätt hänt. Men det kostar eftersom det är koff 2 på den rörelsen. Annars var jag ganska nöjd, åter igen fick jag drygt 59%, men då red jag fel en gång och missade i tvåorna. Fel som jag absolut tar på mig själv. Sini verkligen det han skulle! Sen tar det ett tag innan man känner sig trygg i programmet, då kan man också rida finare linjer och höja betygen mellan rörelserna. Jag måste helt enkelt öva mer på programmet! Trots att det inte blev så höga procent denna helg var jag ändå ganska nöjd. Glad att jag satsade på söndagen och att vissa rörelser blev bättre än vanligt. Det var en väldigt kul och inspirerande helg!

Laget!

Laget!


Djursholm Lag-SM

Här kommer en något föresenad rapport från tävlingarna på Djursholm. I år gick även Lag-SM där och BRF hade för första gången med ett lag, ett eget lag! Förutom jag var det Maggan och Big samt en inlånad rytttare från Högbo RK. Våra förväntningar var inte alls höga. Superhård konkurrens med de allra bästa ekipagen i lilla rundan. Mitt mål var att rida så bra vi bara kan utan missar. Lag klassen reds på fredagen i en MSVA:1 . Det var så många starter att klassen var uppdelad i två avdelningar! Maggan var först ut och gjorde en stadig ritt på ca 61%. Sen var det våran tur, Y var med på framridningen och coachade, han gick så bra! Inne på banan blev jag nog lite spänd och höll emot lite för mycket, detta resulterade i en del missar i galoppprogrammet, missförstånd helt enkelt. Travdelen var jag ganska nöjd med. Mitt resultat på drygt 59% är ju inget att hänga i julgranen direkt. Men jag var väldigt nöjd med framridningen och visste vad jag måste förbättra till söndagens Intermediere. Vår tredje ryttare gjorde ingen besviken och seglade runt på nästan 64%! Någon framskjuten placering blev det inte men vi var inte heller sist!