Äntligen är han hemma!

Ja nu är Rozzini hemma och installerad, har vart mycket fix i dag med flytten, men nu tror jag alla och allt är på sin plats.

Känns jättebra att han är hemma nu, kommer nog aldrig klara att lämna/ha honom nån annanstans igen!
Kommer dock sakna Big!
Red ett litet pass, kändes lite småknackigt i början, men det är ju inte så konstigt när han knappt gått nåt! Var väldigt pigg, skrittade ut lite efteråt. Skönt med att sitta på min trygga pålle igen :)
Blev ett kärt återseende mellan Zini och hans "tjej" Wallis, liten hälsning, sen lite rejs och kolla in dom nya hästarna på gården ( som kommit medans han varit borta) Efter ett tag tror jag dom inte orkade springa i den djupa snön så då stod dom snällt och åt :)
Zini busar till det, ser dock värre ut på bilden än vad det var ;)
Wieee!
Nu orkar vi inte mer... :)
Ha en skön kväll!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Skönt att ha Zini hemma igen!

Postat av: Bambi

Härligt att ha honom hemma igen. Är han helt bra nu?

Gott nytt år!

2011-01-03 @ 11:18:04
URL: http://bambisens.blogg.se/
Postat av: Ankie

Hej Carro kommer varannan vecka med start vecka 2 så jämna veckor är hon i Ärentuna ridhus. Men det har pratats om att rida i ngt stort ridhus ibland oxå så det håller jag tummarna för.Känns Zini bra? Ska ni rida för Roggan?kramkram

2011-01-05 @ 12:23:45
URL: http://ankiesen.blogg.se/
Postat av: beatrice

hejsan!

jag har en tävling på min blogg, om du vill vara med så är det bara att kommentera mitt inlägg med "jag är med". Tävlingen håller på till 19.00 ikväll och vinnaren får en header gjord av mig + länkning till sin blogg!

/ reikaochjag.blogg.se

2011-01-05 @ 14:43:16
URL: http://reikaochjag.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det är helt sjukt! Jag är fortfarande helt lyrisk! Enligt andreas gjorde jag en bättre piaff och passage än han själv på den hästen, och han sa att jag lätt skulle kunna gå in och rida en GP på den om en vecka :P Men ja, jag kan ju fortsätta drömma! här är en film ´på den, du kanske känner igen den, det är en svenska som har haft den innan :) http://www.helgstranddressage.com/heste_gp.htmlDölj denna kommentaren sen är du snäll :)

2011-01-05 @ 19:34:07
URL: http://annajarnald.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback