Hästflytt

Hej på er!
En intensiv söndag har det varit, i morse red jag Zini och mockade. Packade lite saker och gjorde honom fin för avfärd till Solängen ( gården Biggos ägare har ) han tog flytten jättebra och fick gå ut i en stor hage, inget rejsande alls! Jag hoppas han kommer trivas där den här månaden, sen kanske vi flyttar tillbaka hästarna om Biggo ska ha någon vila innan tävlingssäsongen.
När vi var klara och vi ville lämna Zini, kom Biggo över till tuthammaren. Han står nu i nya stallet istället för Zinis box, det är för att vi inte ska ta in en ny häst i stora stallet för en så kort tid. Därför får han stå i nya stallet, vilket också är jättefint! och 3 nya kompisar får han bekanta sig med i natt. Dom flyttade också in i dag. Han verkade ta flytten med ro, och rullade sig glatt i den uppspånade boxen...  Helst av allt skulle jag såklart haft Zini kvar på tutis under den period som Biggo ska stå där, men det går liksom inte ihop sig ekonomiskt, så därför passade det bra att vi bytte plats på dem.
Ska försöka fixa några bilder under veckan :)
Sen fick vi en superstor och god jullunch i cafeterian, och alla var där! Jättetrevligt, nu är första julbordet intaget.
Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback