följ med...

till min nya blogg! http://sofieanderssondressyr.blogspot.com/
som förhoppningsvis kommer funka bättre än den här :)

Vi ses där! :D

Lite förvirrad måndag

Blev lite missförstånd om bilen i går kväll, så jag kunde inte ta mig ut till stallet! :( o för sent var det för att ta en buss också, skit! jaja blev lite frustrerad och gick ut och powerwalkade i stället, jag gick en bra bit och efter ett tag började det "bränna" riktigt i låren, var tvungen å kolla hur långt jag gått och det var inte så konstigt att jag fick lite träningsvärk, var visst 8km jag hade avverkat i rask takt hehe. Kunde äta tårta med gott samvete när jag kom hem :D

Har sett ett beg kandar som är till salu, som jag bara sååååå gärna vill ha!!! man ska inte sitta och titta på grejer när man inte igentligen tänkt att köpa nåt!

På fredag åker jag till Strömsholm o kollar på dressyren, ska bli skitkul!kanske man kan fynda nåt på mässan okcså! tyvärr ser det ut att bli skitväder :/ på med regnjackan. Det är ofta så konstigt väder på Strömsolmstävlingen, antlingen är det stekhett eller ihållande regn!

Den här veckan måste jag också röja lite i stallet, det behöver tvättas endel och göras fint :) 
Havre måste också köpas... och så ska jag boka in lite träningar med Ylva och sätta upp lite träningsmål.

Ha det bra!
kram

Världens bästa helg i år!

Det har varit en underbar helg, den bästa på väääldigt länge! jag hoppas det blir fler i sommar!

Fredagen började verkligen bra med ridning! Sini passagade som en lite "tok" ute på gräsvägarna, han har lärt sig vart vi brukar göra det nu  :) han är så härlig, jag bara skrattar när han blir sådär överambitös och jobbar på, och ger massor av beröm såklart! nu gäller det att ta med den här passagen till ridbanan ;) Fredagskvällen fortsatte till en uteservering brevid ån i stan, ett glas vin och trevligt sällskap av mina syskon i sommarvärmen, vi satt ute till halv ett och det var så skönt i luften.

Vaknade av riktig sommarhetta på lördagen, åkte ut till Sini och laddade med insektsspray och flugridtäcke, shit vad mycket mygg och skit det är nu! Vi red ut på en äng som är väldigt bra att rida på, men han var ganska irriterad på flugfäna hela tiden så det vart inte ett så långt pass och det kändes taskigt att försöka kräva en massa av honom när det var så varmt och mycket insekter! dagen fortsatte med en massa shopping! hittade en jättefin klänning och en tunika som jag kommer använda massor i sommar. Sen mötte jag upp Fredrik när han slutade jobba och vi gick och köpte sallad och glass och satt vid ån, supermysigt :)  På kvällen gick vi på 25års hos några kompisar, vi hade superkul hela kvällen som avslutades med en promenad hem i 15grader varm sommarnatt med fågelkvitter :) såå underbart!

I går var det nog ännu varmare! Sini vilade eftersom det var så himla varmt och jättemycket insekter, så hästarna stod inne dom värsta timmarna. Jag spenderade dagen på en filt på gräsmattan och när jag inte pallade ligga längre i stolen, förflyttade jag mig till altanen under parasollet, tillsammans med min bok "Svensk Maffia", härligt lagom ansträngade söndag :) vad mer orkar man göra i den värmen? ;) sen åkte vi hem till mamma o pappa och grillade en massa gott och käkade en jordgubbstårta som var himmelskt god!

Ja den helgen var ju helt ok :) känns riktigt tråkigt med måndag i dag och ny jobbvecka. Men jag tröstar mig med att det kommer hända en massa roliga saker i slutet av veckan, på tors ska jag på Bruce Springsteen konsert i Sthlm, har inte varit på så många stora konserter så det ska bli grymt! sen på fredagen är jag ledig så då blir det nog Strömsholm och ev en tripp till Öregrun på smygöppning av en restaurang. jag tror nästa helg också kommer bli grym :)

Ha de fint!

kram