Ändrade planer!

Pga tågstrul o en försening som drog långt in på kvällen, ryckte mamsen ut till stallet, tack för det! :)
Zini får alltså vila i dag, men i morrn har jag tagit ledigt pga att jag bara hade halvdag och mindes hur det var att ta sig till Uppsala förra året = kaos! och efter kvällens tågbravader kändes det som jag tog rätt beslut.

I morrn blir det ridning på morgonen, sen ska vi ha picknick med bubbel och grillning på efm. Kommer bli supertrevligt!

Hoppas alla får en härlig valborg, jag sitter faktiskt här hemma och "kvalar in Valborg" ( som man gör i Uppsala) med lite rosévin! :)


Kram!

Morning bloggisar!

Det är lite grått ute i dag och småregnar men en så länge är vädret precis som prognosen sa, och då ska det vara sol och varmt i morgon på valborg! tjoho vad jag hoppas på det, jobbar bara fyra timmar i morrn, så det blir långhelg :)


I dag känner jag pigg igen! Glad åt träningen i går och att det snart är helg ;) Idag tänkte jag jogga Rozzini på banan/alt i skogen ca 30 min.

Min kommande planering ser ut såhär lite kort:

Tors+ Fre: Jogg/Uteritt + vanligt pass
Lördag: uteritt/lungt pass
Söndag: vanligt pass
Mån, tis, ons: Blandat med uteritt/jogg/vanligt pass + programlinjer
Tors 6/5 Ylva träning på Tuthammaren
Fred:Vila/uteritt

Lörd: Programdelar

Sönd, Mån, tis: Fokusera på programdelar några av dagarna/joggpass
Fre, Lör: Vanliga pass, programlinjer

Sönd: Debut SB1 Gnesta





Nu ska jag springa till jobbet, ha det fint!

Kram

Yes äntligen en lite bättre dag :)

Tack vare min underbara tränare Ylva som kom och hjälpte oss till en riktigt bra känsla.
Vi jobbade inte så mkt med galoppen idag utan hade fokus på trav, övergångar, passage och piaff. Lite stark och för mkt på framdelen till en början men fick honom mera på bakdelen med hjälp av Ylva som puschar mig till bättre ridning.

Jag har faktiskt varit mkt piggare i dag, har moffat i mig mat hela dagen lång, massa kolhydrater har det blivit. Men just nu behöver jag allt bränsle jag kan få, vissa dagar behöver man helt enkelt det ;)

Gjorde ett patetiskt försök till en "dagens" men resultatet av min mobilkamera ser ni ju själva.
Tänkte visa min nya Pikeur byxor men de syns inte så bra. Blå och fina är det iaf och som alltid med Pikeur är det alldeles underbara från första sekund. Bara att hoppa upp i sadeln och rida! inget skav eller stelt skinn, bara helt underbart sköna! kan inte rida i nåt annat :P



Nu ska jag fortsätta min goff kväll o sen sussa!

Kram!


i morrn är en bättre dag

Inte mkt till blogg här nu! har noll energi och inspiration. Är bara trött och känner mig risig, försökte pigga upp mig med lite shopping och ridning, men för lite ork gjorde att det inte kändes någe bra. Man ska inte träna när man är trött! det är bättre att typ rida i skogen då. Men i morrn kommer Ylva, det blir bra då får jag diciplin och rider fint ( förhoppningsvis)

Försökte rida på träns i dag, men jag måste verkligen ge upp den tanken att jag en vacker dag kommer kunna rida honom loss o fin på det. Gick ut i stallet och bytte till kandaret efter ca 20 min "dragkamp" då vi inte kom nån vart :( på med kandaret och vips så var han som vanligt... dumma matte! envisas med att rida på träns, dagen efter vila också, dubbelt så dumt! Red en stund med kandaret, mest galopp och lite trav på slutet. Kändes bra, men hade dåligt fokus så jag fick inte ut så mkt av passet. Jag är less att rida på kvällarna när man är helt slut efter en lång jobbdag! vill ha allt mitt fokus på ridningen....  Usch livsångest i dag.

Jag måste hitta energi nånstans, jag vet inte sängen kanske är ett bra ställe att leta på?? hmm...
Å ont i halsen har jag fått IGEN!

nej nu måste jag sluta...


Godnatt

Måndag

Yapp måndag igen, var lite trögt att jobba efter tre dagars ledighet måste jag erkänna! I dag fick vi välförtjänt vila båda två. I morrn blir det träning igen och på ons kommer Ylva, då ska vi öva piaff o passage :)

Tävlingen i går var bra på alla sätt. Det roligaste var att han var så jäkla pigg och glad att komma ut!
Han var perfekt tempererad inne på banan, full av energi men endå mjuk och lyhörd. Jag kände att jag kunde rida med en lätt hand och påminnde mig själv om att RIDA inne på banan och släppa ner benen, inte sitta o driva i varje steg!

Jag är nästan ännu tröttare i dag och har ingen inspiration att skriva av lite olika anledningar, hoppas ni har översende med det, jag kommer tbx i veckan o bloggar mer.


Kram och ta hand om er!


Lyckad tävling med bra känsla!

Här kommer ett kort inlägg eftersom jag är så trött!kommer mer i morrn...

Väldigt go känsla i dag, strax över 61% mitt mål va 62% men va inte missnöjd eftersom han var så fin att rida i programmet! kul att börja tävlingsåret med en bra ritt. Jag hade nog den piggaste och mest hottade 17åringen på tävlingen :)

Han är helt underbar mitt lilla hjärta!
Några bilder från i dag, tog dessa precis när jag hoppat upp och då var han taggad till tusen, därav den inte så fina uppställningen ;)







Mer rapport kommer...


Godnatt!

Godmorning sunshines!

Vilken fantastisk dag jag har vaknat upp till! Solen gassar och det är redan 15 grader varmt i solen.
Vaknade självmant för en stund sedan, pigg som en nötkärna :) Ringde mamsen och kollade hur det gick med utsläppet i stallet, hon var gullig och tog det i dag så jag slapp åka fram å tillbaka. Hon är bäst!

Så nu sitter jag och äter en mastodontfrukost för att göra min mage (som skriker efter mat) nöjd, hehe

Planen för Rozzini i dag är att han får gå ut i hagen tills jag kommer vid 12 tiden. Då tänkte jag gå en promenad med honom. Så han inte står och blir stel till kvällen när jag ska rida. Måste ju ta med i beräkningen att han endå är 17 år nu och stelnar till lättare än förr. Plus att han bara går i liten hage i dag och sen ca 2 h i trailer. Då kan man inte bara plocka ut dem på tävling och tro att dom ska prestera på topp med 45 min ( som är min vanliga framridningstid) uppvärmning!

När de gäller mig själv ska jag memorera programmet lite till och göra nåt som jag kan äta på vägen upp. Det är lätt att glömma bort sig själv i alla minutiösa detaljer för hästen.

Just det, dom här fina ska invigas i dag!
(vita)

Fick av 2 söta vänner i present, tack tack :)



Kram

Gilla läget

Nu har jag fått min starttid, och jag rider 18.02 i morrn! först tänkte jag, fy vad ska jag göra hela dagen?? bara gå och vänta liksom... Men det är bara att gilla läget, får sovmorgon och tid till att göra extra fina knoppar  och rykta lite längre eftersom jag redan har föreberett allt annat.

Jag är verkligen skittrött i kväll, ska kolla på Millenium, memorera programmet och SOVA!


Soo long

Lördag och äntligen vår igen!

I dag har jag varit lite trött efter att vi firat min 25års dag i går. Men har endå hunnit med ganska mkt idag!
Började morgonen med att städa o därefter till stallet. Underbart väder idag! Blev ett lungt pass på utebanan i solen, min plan var igentligen att rida upp programmet som i går, men han var så avspänd och bra i dag så jag kortade ner passet för att spara på krafterna tills tävlingen i morrn!

Efter en mindre svacka i början av veckan, och telefonsamtal med min tränare Ylva, började vi hitta tillbaka till känslan i går och i dag var det som vanligt igen!

Därefter blev det dusch och shamponering, sen puts av alla saker och packning.

packning av skåpet pågår...

När jag kom hem på efm var jag sjukt trött och döhungrig. Men god middag och vila framför Medien Cup Live på cpm24.tv mår jag mkt bättre :) Nåt annat trevligt jag upptäckte är att dom sänder online resultat från Högbo (dit jag ska i morrn) under helgen, så man kan följa sina vänners ritter på nätet!

Trevlig kväll o håll tummarna för oss i morrn!

kram

Se det snöar...

Snacka om aprilväder! snön vräker ner, men skulle tro att det bara smälter bort eftersom det är plusgrader på dagarna nu. Iaf hoppas jag det!

Ikväll var hoppträningen som tur var inställd så det var fritt fram att rida i ridhuset! skönt, hade inte vart så härligt att rida på banan ikväll... Gick iaf rätt bra, han var lite stel o hade lite brottom, som vanligt dagen efter vila. Fick rida till musik och det var nice, det är unghästkval på anläggningen i morrn, så det var full rulle med förberedelser inför den, bla testkörde dom högtalarna. Erik Grönwalls idolskiva var igång,  mkt trevligt.

Känner mig fullständigt utmattad, kan knappt sitta upp, så jäkla trött i kroppen, ska snart flytta mig mot sängen o kolla lite webb tv innan jag somnar. (cpm24.tv)

Här kommer några till bilder på kandaret :




iPone bilder, men de får duga. Kandaret är ruskigt snyggt och väldigt bra med stoppar på bridongtygeln.


Kram


Världens bästa födelsedag!

Att fylla 25 kan vara den bästa födelsedagen, på mkt länge! och då brukar jag ha roliga födelsedagar men det känns lite extra idag :)

Har gått med ett leende från morron till kväll, fick tårta och ett jättefint fodral till min Iphone av gulliga kollegor på jobbet. Ikväll har familjen vart här på middag o tårta. Fick tokfina presenter, bra denna som jag bloggar från nu:

Fin va?!

Sen fick jag ju mitt drömkandar som jag suktat efter väldigt länge!!
ett rundsutt döbert med vitfodrad nosgrimma, kan inte sluta titta på det, är helt underbart, jag är kär! ;)
I morrn ska jag pröva det på Zini! som i dag har fått nya skor och gått promenad och blivit tömkörd.
Har bara halvkassa mobilbilder än sålänge:







Är om möjligt ännu mera taggad för söndagens tävling nu! :)))

kram från en lycklig 25åring!

2:a med laget!

Yey vilken rolig tävling det blev! 2:a med div 2 laget och en helt ok debut med Bouqet. Kändes och såg fin ut på filmen, men hon var otroligt spänd/rädd nere vid domaren, så vi fick några stora missar där som drog ner poängen till 62,5% men annars skötte hon sig som en liten prinsessa!

Mina duktiga lagkompisar gjorde ingen besviken, och slutade 1:a resp 6:a indv på fina %. Nästa tävling med Bouqet blir troligen Tierp och LA:6. Måste säga att LA:4an inte var någon höjdare!


Laget!


Åh just det, i dag har jag ännu en anledning att vara på bra humör, fyller 25! :)
Kram

Just ja!!!

Vi red en hel diagonal med byten I VARJE i dag! höll ju nästan på att glömma :D
Dagens lycka!

På tordagens pass, hakade vi nämligen upp oss på 5st och jag försökte göra om men varje gång jag kom till bytet till det 5e så kände jag, nej nu kommer vi att fastna här ( i SB1an ska man göra 7st) och visst så blev det också.

Så jag struntade helt enkelt i att räkna och bara bytte, red på en kvartslinje och bara bytte så långt det gick och det funkade. Räknade inte men det var väldigt fler än 7 st iaf! och i dag gjorde vi likadant, byten i varje är så underbart att rida när det fungerar. Men lika frustrerande när det inte gör det.

Hon
http://www.helgstranddressage.com/heste_farazzo.html är som vanligt min kvällsinspiration. Så där vill jag också sitta i mina serier! och för övrigt också, bara å öva vidare...


Lång lördag och tävling i morrn!

Ojoj vad mkt det varit den här veckan, har inte hunnit blogga nåt alls!

I torsdags hade vi iaf ett jättebra pass, tror att piaff o passage arbetet hade mognat lite under de dagarna jag var sjuk och inte tränade. Nu känner jag att han har förstått ännu mera vad jag vill och vi kan nu gå in i piaffen helt ok :))) gjorde som BB tipsade om att bara trampa 4-5steg och sen passage, så vi slipper hamna i "klistret" på steg 8 i piaffen, för att få en bättre övergång till passagen. Och hålla igång piaffen hela tiden, självklart ska det vara 8 steg på tävling, men vi tar ett steg i taget om man säger så ;)

I går tömkörde mamsen för Anders E, var inte med och såg, så jag har ingen rapport från det.

Men i dag har jag ridit och det gick ganska bra, fick jobba ( som vanligt ) med galoppen, han var överlag lite snabb i benen. Ändå var jag nöjd med honom, han är duktig och jobbar som en blå! :) fick stå med Back on track efteråt, var tillbaka en sväng nu på kvällen och plockade av dem o bytte täcke. Älskar att vara mycket min häst och jag kan sakna tiden när jag bodde hemma och hade 5 meter till stallet, och kunde följa varje steg ens älsklingar tog hela dagarna. Mata hur man ville, byta täcken, linda ben osv. Men allt har vell sin tid antar jag... Det är för och nackdelar med allt.

Den här helgen är det igentligen mera fokus på en annan donna, lilla Bouqet som ska tävla i morrn! Var och red henne i dag, hon va super men jag var inte nöjd med mig själv! I morrn då jäklar ska jag rida så mycket bättre!
Blev också en helklippning, så nu är skäggiga damen väck, som vi kallade henne innan :)

Alltså LA4 i morrn, ska plugga programmet lite mera ikväll, har lite svårt o lära mig det haha. Nej men det är mest skritten som är svår att komma i håg hur den går. På efm var jag ut och plockade fram min kavaj, kändes lite konstigt att låta Pikeur fracken få vara hemma ;) och just det, det är INGA STARTTIDER i morrn!!! hallå hur ska man nu veta när man ska starta , jobbigt med såna här LA tävlingar ;) hihi

Har skaffat mig lite skön träningsverk i benen o rumpan efter dagens ridning, så jag hoppas jag kanske bränt några kalorier? hehe

I morrn blir det ut till tuthammaren o sköta Zini o putsa grejjer, packa skåp o trailer och sen ut och knoppa o hämta lilla prinsessan och i väg på tävlingen. Startar nästan sist, skönt!!
( hoppas jag får sällis i collecting bara...)

Nu ska jag lyssna vidare på Spotify o just de LA4a var det ja!

Kram

Full fart :)

Det blev första riktiga vårgaloppen idag! oj vad kul det var att springa tyckte Zini :)
Full fart på galoppbanan, riktigt mysigt!

Torsdag blir det "seriös" träning igen, trimmning i ridhuset står på schemat. Piaff, passage och byten i varje ska övas :)
Finns det nåt underbarare än att våren är här? ridningen blir ju ännu roligare nu.

Och snart börjar äntligen tävlingsterminen! tjhoh, life is on top ;)


Programridning

Hello, äntligen börjar jag må lite bättre! behövdes tydligen en lite lugnare dag för att bli av med skiten.

Var i väg med Bouqet på programridning på Tuthammaren, var skitfin att rida (som vanligt) man sitter bara och ler när man rider den hästen! Dock var hon stundtals rätt spänd och gnäggade lite oroligt. När jag skulle rida mitt program, gick den som ridit innan ut på långsidan under min ritt! inte så sjysst... så då blev hon såklart jättespänd och för hög i nacken och gnäggade efter den en stund. Men red vidare och hon var väldigt bra på hjälperna iaf.

Det blev allt från 5 till 8or i protokollet ( red LA4) så dipparna var liksom när hon blev sådär spänd för den andra hästen. Fick totalt 63,5% så det känns ju bra att det endå går att skrapa ihop lite poäng fast hästen stunder var så spänd! Domaren gav väldigt fina kommentarer om både hästen och mig så det tar jag till mig :DD Hon var riktigt duktig på slutet och slappnade av och var så fin!! Nu vet jag lite mera hur jag ska rida henne på tävlingen. Det var ju endå bara typ fjärde gången jag red henne ;)

Nu ska jag duscha och hoppa i sängen och "rida" programmet i huvudet några gånger, oavsett hur det går på tävlingen på söndag ska det bli riktigt roligt, den där hästen är så underbar att rida! :)

Zini fick ett bra pass, hade mkt överskottsenergi från början, men var riktigt duktig och gjorde bra slutor/saxar.

Godnatt!
kram

Jag är sjuk! :(

nej nej jag vill inte!
Det är 19grader varmt på balkongen och jag sitter inne och mår skit :/ har åkt på världens tokförskylning, men i dag har jag bestämt mig för att jag måste bli frisk! Tuggar ipren o halstabletter på löpande band...

har vart typ helt orkeslös så det har blivit extremt lite ridning senaste dagarna :(( men som tur är har jag ju mamma som tycker det är roligt att grejja med honom och är duktig på att tömköra. Så motion har han fått iaf.


Så nöjd med att jag klippte i förra veckan! var ju inne ett tag på om det inte skulle behövas, men när jag dragit av lurvet kändes det som rätt beslut! var bara sånt där taggit, oblankt hår som det kan bli när det växer ut från förra klippningen. Nu när ylletröjan är borta är han sig själv igen! (var lite lite matt några dagar före klippningen.)
Lillen har fått nytt stalltäcke, Bucas Celtic Stable köpt på Hogsta, helt kanon! står emot smuts i boxen eftersom det är så bra yta på det, går upp bra i bogarna och är tunt men med ett tunt fleccefoder. Blir perfekt att ha inne på natten och med regntäcke ovanpå ute, under den här konstiga väderperioden!


(var tvättdags i lindhyllan, därför blev det babylindor! ;) )

Senare ikväll ska jag rida Bouqet (6åringen) på tutis, bra för oss båda att komma bort och öva lite, inför tävlingen på söndag.  Ska rida upp LA4an för Liz, superspännande!!!!!


Här är en gammal bild på Bouqet som är e. Blue Horse Hertug ( 3år på bilden, plus att hon står i nerförsbacke)
Men vacker som en dag, inte sant? ;)

Kram

Nytt på världens bästa häst

http://www.youtube.com/watch?v=Dj78ubYSlak&NR=1

Jag satt o gapade när jag såg denna "nya" film på Totilas, helt sjukt!
Trodde inte att han kunde bli finare, men det är ju uppenbarligen så!


Tors, fre, lördag

Tors- Skogstur
Fre- Tömkörning

I dag har jag varit hos Ylva och ridit Bouqet ( 6åringen) som jag ska starta nästa söndag, gick bra!
Longerade och red lite på hennes nya 4åring (från Tyskland) känslig, men fin! :)

Zini fick vila idag, känner mig sjuk :( Han har fått ett nytt fint bucas stalltäcke, verkar riktigt bra!

Nu måste jag kurera mig...

kram

Lyckad programdebut

Är jättenöjd med debuten i SB:1 i dag. Dock var det bara programridning, men är nöjd att vi red det så bra vi kan just nu! lite småmissar, och det är sånt som jag är medveten om. Fick dock mkt positiva kommentarer från Birgitta, som inte alls tyckte att " det var långt borta". Fick beröm för pirutterna, passagen och skritten. Film kommer senare när jag sitter vid rätt dator.

Nu är han äntligen klippt! blev fin, smidigt gick det också :) Nu åker jag på konferens i två dagar så det passar bra att han får ta det lite lugnt med mamma, bara lufsa lite i skogen o så. Sen kör vi på när jag kommer hem. Tävling den 25:e! Då är det Intermediere 1 som gäller. Ska börja rida det när jag kommer hem.

På lördag är det ridning hos Ylva, tror det blir den jag ska tävla snart ( 6åringen) plus någon mer. Skojjigt :)

Kram

Onsdag!

Ledig i dag, och har fullt upp! Ska rida programridning för Birgitta Bergsten på eftermiddan, första gången jag rider upp SB1an för någon "utomstående". Vi får se hur det går!

Innan dess, ska jag rida 4åringnen lite igen, och har bestämt mig för att klippa Rozzini endå. Blev så svettig i går på träningen och det känns inte sjysst. Trodde ett tag jag skulle slippa det, han är inte så jättelånghårig. Men nu tycker jag det påverkar honom.

Sen ska jag såklart kika på de andra ryttarna på programridningen!
hoppas på solsken i dag, nu en kopp kaffe och sen i väg!

ciao!

kram

Tisdag - Ylva träning

Blev till att ta transporten och åka till henne, kommer missa träningen på tors eftersom jag ska bort med jobbet.
Kände samma sak i går, att han är lite lite lite matt, mest jag som känner det. Blir också stark och "snabb i benen" i stället för att sitta kvar på rumpan och jobba.

Träningen var iaf jättebra, fick runda till formen ännu mer och jag galoppen blev bättre. Fick till bra slutor och lite tips för saxen, måste se till att ha koll på vänstertygeln när jag går över till vänsterslutan så den inte är sju mil lång! Blir att skaffa tyglar med stoppar på nu när man ska rida saxar o grejjer :)

Piaff o passage arbetet blev riktigt bra, han började som han alltid gör, med att smyga och inte ta i allt för mkt. Men nu hade jag både Ylvas ögon och spegel så nu fick han jobba! Efter några övergångar, kunde jag gå ner i piaffen utan störningar och han satt bra, är riktigt nöjd med de två ista linjerna vi red. Tänk att man kan komma så långt" med en sak på en träning! traven var han skitfin i, lte stark som sagt men fiiin!!! :)))


Påskhelgen

lördagen fortsatte med ridning av 3 hästar. En jättefin 6åring hos Ylva ( som nyss kommit från Tyskland) och hennes 9åring. Gick bra, 9åringen var lite nervös stunder men också fin emellanåt!

Är anmäld till en LA:4 om ca 2 v med hennes andra 6åring, ska bli jättekul! var väldigt länge sen jag red LA, måste varit 2002 eller 2003 tror jag. Men kavajen passar iaf fortfarande, det var ju tur hehe.

Zini kändes en uns matt, fast jag red på utebanan. Tror det har med att det blivit varmt och han är nog för långhårig.. var iaf duktig och gjorde några ganska bra piaffer, red mkt lösgjörande från start med inspiration från Patrik! Jag tyckte att jag inte red på topp.

La om min plan eftersom jag tyckte han kändes lite matt, och red bara ett kort pass i ridhuset på söndagen, lät honom galoppera på i lätt sits och red honom rund i traven under lättridning. Efter honom red jag en 4åring, det blir till att lära känna varandra nu i början och jobba på att få hennes förtroende för mig.

På annandagen blev det promenad och tömkörning.

Kram

Långfredag

Ja och den var verklingen lång, underbart, älskar långa dagar!
Morgonen började bra, Rozzini var hur fin som helst och jag red bättre också. hade mest fokus på galoppen, och eftersom han var så duktig, var nöjd med det. Tänkte ta traven i dag!


Såhär varmt och skönt hade det blivit när vi kom ut ur ridhuset :)

När jag var klar på tuthammaren fortsatte jag till Ylva, red 6åringen, som är helt ljuvlig! och hennes 7 åring som också är helt underbar, men ganska mycket svårare. Fantastiskt roliga hästar att rida,  båda två.
Ska starta 6åringen i en LA i mitten av april, så nu håller jag på att läsa in LA:4an och jag tycker det är krångligare än Intermedieren! så mkt konstiga vägar, och det ska vara både arbetsgaloppp, samlad, mellan och ökad. Ja, roligt ska det bli iaf! Ska rota fram kavajen i dag och se om den passar. hmm...

Var på Patrik Kittels clinic i går med, det var suveränt! extra kul att han red 2 hästar, han pratade mkt om att behålla glädjen i hästarna och rida nyanserat och variera form och tempo. På den ena hästen red han bara basics på eftersom den var så spänd i början, mkt intressant att se hur han verkligen red för att få den dit han ville. Han är en härlig person att ha i dressyrsporten, så ödmjuk, trevlig och fantastiskt duktig.

I dag väntar mer ridning, Zini ska jobbas och jag tror att även 6åringen hos Ylva ska ridas, kanske nån mer, vi får se :)

Det är fantastiskt väder , så dagen kan nog inte bli så mycket bättre!

Kram


Medioker ridning i dag!

Ja vad säger man, vissa dagar är inte så bra helt enkelt! Jobbade bara halvdag, så hade hur gott om tid som helst att rida bra i dag, men jag hade ont i ryggen och axlarna så jag tänkte ta det lite lugnare och bara jogga lite, vilket bara blev dåligt eftersom jag bara satt där och åkte med, inte likt mig! Började inte så bra, försökte hoppa upp utan pall på stallbackan som inte gick bra! Zini var ju superpigg och ville inte alls stå still, men Emeli var snäll å hämtade en pall åt mig så dressyrkärringen kunde komma upp oskadd ;) :P

Det hade smält en bit på galoppslingan, skrittade fram där och sen en stunds galopp och trav jobb ( under lättridning) och Zini var bra i dag men jag red som skit. Tyckte jag föll tillbaka till den ridning jag hade för några år sedan, när jag satt och åkte med och inte red ordentligt hela tiden. Suck, men i morrn rider jag bättre glömmer denna dag ;) Sen hade jag schabrak som är lite uppbyggt som jag inte ska ha igen ( iaf inte med padd) eftersom sadeln låg för högt, så satt jag och irriterade mig på det också.

I morrn blir en kul dag, ska rida 3 hästar och gå på Patrik Kittel clinic! :D



Glad Påsk!!!