Grattis duktiga tränare!

Jättegrattis till min duktiga tränare Ylva som i går debuterade sin femåring (i vanliga ridklasser) LB:3 och LA:4 och vann båda klasserna! Plus att hon bidrog starkt till lagets seger i första omg av div 2 serien!

Grattis grattis, så kul!


Helgen som gått

Vilket skittväder det har varit i helgen! Jag som hade planer på att vara ute och fixa en massa i stallet..
Men det blev det ju inte mycket av. Dock ser det ju redan ljusare ut i dag, hoppas på bra väder till nästa söndag när vi ska i väg till Jälla och tävla! Uppvärmningen är nämligen utomhus...

I lördags blev det en lång promenad ut i skogen tillsammans med Mamma och Bärta som också följde med. Det var mysigt även om vädret var väldigt kallt. Känns bra att komma ut lite i skogen då och då också, som lite omväxling till ridhuset.

I går blev det ett ordentligare pass igen, var inte bra från början men jag tyckte att jag fick ordning på honom under passets gång, de senaste 2 v har jag jobbat jättemycket med övergångar och att han inte får vräka sig i väg när jag lättar på tygeln i övergågarna, utan att han ska gå fram när jag lägger till skänkeln. Vilken skillnad det blir när man verkligen fokuserar på detta!

I morgon är det träning för Ylva, det ska bli kul, jag missade träningen i tors för jag var sjuk. Det blir bra att få lite "ögon" på sig igen!

Kram

Tävling i Enköping

I går var vi iväg och red en MSVA:1 i Enköping, jag var förberedd på att han ev. skulle kunna vara tittig där. Han var det sist där i höstas, och det brukar vara många hästar som blir ofokuserade där. Så jag var beredd! Och såklart var han rätt tittig nere vid domarna, så jag tappade lite form och bjudning där. Sen hade jag honom inte med mig lika bra som på framridningen,eftersom han var lite upptagen med att glo så mkt :)

Endå en ok ritt, men jag känner att det finns mer, och det är kul! 62% är jag nöjd med, känns som att lägsta nivån blivit högre, och det är jätteroligt.

Ellie och Ylva var jättedukitga med sina 7åringar och red kom över det magiska 60% strecket båda 2!  Nu kvalar ni snart :)

Kram!

Ingela och Darenka från Södertälje

Bilder från Södertälje i feb:
image109
Ingela och Darenka promenerar lite innan det är dags för Eliie att sitta upp
image110
Darenka i sitt fina kandar med sin matte

Några bilder från Djursholm

image106
Sadelgjorden måste kollas innan man ka börja värma! :)
image107
Värmer upp i galopp
image108

Bilder från Anna Kursen!

image91
Ellie och Darenka var fina i rosa första dagen
image92
Åsa Och Etyd
image93
Julia och Robin Hood
image94
Etyd tar ett lustigt steg!
image95
Ingela provar "Straight "Sit"
image96
Martina och My Hot Stepper
image97
Juia och Martina i action
image98
Hanna får instruktioner av Anna
image99
Lina, Inger och Oliver
image101
Glada och mkt påklädda deltagare
image102
Elin och Rossini
image103
Oliver galopperar flott
image104
Jag och Sini påväg in i en piruett
image105
Anna och jag pratar lite efter passet