Jo men jag lever..

Hej alla söta och tack så jättemycket för alla uppmuntrade ord och all stöttning! Det värmer och betyder jättemycket för mig!  

Dom senaste dagarna har inte varit lätta, visst jag har vetat om hovbroskförbeningen sen jag fick honom för 7 (!) år sedan och varit glad för varje termin som han varit fräsch! Men det är endå grymt jobbig när man tvingas inse att det kanske inte kommer att bli bra igen. Alltså så bra så att han klarar att vara i full träning, promenadridning och skogluff med mig och mamma klarar han galant. Samt beta gräs i hagen med sin älskling.

Nu ska jag ge det lite mer tid att fundera hur allt ska lösas o så.
Tills dess får ni gärna hålla ögon o öron öppna om ni hör någon häst som ska ut på foder el likn. Ridningen tänker jag inte ge upp!


Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Dressyrspecialisten har en otävlad MSV-häst till salu, men du kanske vill låna i första hand?

2010-08-25 @ 12:17:16
Postat av: Bambi

Fy vad tråkigt med Zini. Det är alltid lika svårt när man kommer till den dagen när man inser att det kanske inte går längre. Jag har ju en häst för mycket för tillfället från och med fredag precis som Karro sa, men jag vet inte om det är rätt häst för dig. Jättetrist med Zini iallafall och jag hoppas att du hittar någon annan som du kan ha lika roligt med sen. Kram!

Postat av: Sofie

Bambi:ja det är svårt, även om jag börjar så smått att vänja mig med tanken att han blir pensionär och få gå och luffa runt och ha det bra. Ja jag läste på din blogg om Domino, hoppas du hittar en lösning! Jag hittar nog nåt att rida på, kram

2010-08-26 @ 10:20:07
Postat av: Jenny

Du, jag tänkte på det... Nu vet jag inte alls hur planerna för fin-Rozzini ser ut, men om du vill... Vi skulle kunna "byta" hästar lite under hösten kanske? För mig skulle det passa utmärkt att ta upp ridningen igen med lite skogsluffning och enkla pass på bana medan Disa behöver lite tuffare trim och kanske något/några försök ute på träning och tävling?

2010-08-27 @ 11:48:14
URL: http://blogg.jempa.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback