Rozzini fortfarande halt

Han tappade ju en sko i förra veckan ( på den foten han är halt på) så kunde inte hovslagaren komma tidigare än i måndags när det skulle vara skoning " på riktigt" eftersom han har PG, tar det alltid några dagar att beställa för hovslagaren och det gjorde att det drog ut på tiden.Nån som vet vart man kan beställa PG som privatperson? Men nu har han nya skor och är fortfarande halt, kan klart se att det är vänster fram men jag undrar om det kan vara något i bak också, svårt att se!

Så nu jagar jag min vet som inte vill svara, hoppas kunna få en tid så fort som möjligt. Eftersom vila inte verkar lösa problemet. Men dock har han blivit lite bättre än vad han var tidigare, då var han halt i skritt, det är han inte längre, plus att det knappt syns i högervarv.

Men jag blir så less, varför kunde jag inte fått rida en massa nu när jag har semester??? när jag äntligen haft lite TID?! jag blir tokig...

Hade tänkt att nästa tävling skulle vara i Sundsvall 4-5 sept ( Gerge/Int 1) hoppas hoppas han är i gång snart!

Här är en länk om ni  vill kolla på YR/Junior EM
http://www.clipmyhorse.de/en/live/channel/1/

Kram


Kommentarer
Postat av: Jenny

Det finns en bra hovslagarbutik i Uppsala på Seminariegatan. Kolla hemsidan: http://hastskor.jetshop.se/Där kan du säkert köpa PG-beslag att ha hemma i reserv.

2010-07-22 @ 15:46:17
URL: http://jempa.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback