Jag tror vi börjar fatta det här med piaff :)

I går skippade vi banan och red i stället ut, i går kväll var det nog optimalt ridväder sol men inte för varmt inga flugfän och torrt i marken, helt underbart att rida på ett fält!

Sini var hur fin som helst, kändes verkligen att lördagspasset varit bra och fortfarande "satt i". Vi passagade lite grann och vi har fått bort spänningen som vi hade förra veckan då han blev öjämn, väljer att göra lite mindre passage nu och hålla den ren istället. Det får komma mera energi när vi är redo för det!

Piaffen börjar verkligen funka nu, har ju kommit på att jag måste lätta av väldigt mycket i handen och sitta still med överlivet! Ute på åkern fick vi lite mera bjudning och han kunde hålla igång flera steg utan att stanna upp eller ta spända tramp. Jättekul när man känner att det händer nåt i rätt riktning, det är så svårt det här med piaff o passage...
Jag får vara nöjd o glad för de små stegen som vi tar framåt :) så nu efter igår känns det faktiskt möjligt att vi ska kunna göra fin piaff och passage framöver! =)

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback